Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Törzsvásárlói kedvezmények

Hűségprogramunk

Fontos számunkra, hogy akik már vásároltak nálunk ezt újra és újra megtegyék. Őket szeretnénk jutalmazni a hűséges vásárlóinknak kitalált kedvezményekkel.

Aki kapja, marja - I. kedvezmény

Minden alkalommal, amikor új áru érkezik csak a törzsvásárlóinknak tesszük láthatóvá egy héten át. Ezzel biztosítjuk az "első választás" jogát. Törzsvásárlóink mindenki más előtt átnézhetik az új kínálatot.

 

"amióta a főníciaiak a pénzt feltalálták" - II. kedvezmény

Másik ajándékunk, hogy 7% kedvezményt biztosítunk ezen vevőinknek a feltüntetett árból. Mert a pénz beszél...  smiley

 

Extra pénzvisszafizetési garancia! - III. kedvezmény

Kifejezetten törzsvásárlóink számára még több kényelmet szeretnénk biztosítani! Feléjük nem a törvény által előírt 14 napig, hanem 30 napig, vagyis egy egész hónapig vállaljuk, hogy minden indok nélkül visszavásároljuk az adott terméket. Hűséges partnereinket így nem sürgeti semmi. Nyugodtan kezelhetik a vásárlás esetleges tévedéseit. Nem érheti kár Őket.
Figyelem! A visszaküldött áru sértetlenségét a Visszavételi szabályzatban leírtak szerint továbbra is kérjük, hiszen mi azt továbbra is értékesíteni szeretnénk. Kérjük, erre azért ügyeljenek.

 

Amit, mi kérünk:

Viszont a törzsvásárlói klubba lépésnek feltételei is vannak. Az első és a legfontosabb, hogy regisztrálva vásároljatok! Különben a rendszer nem jegyez meg benneteket (hiszen erről szól a reg. nélküli vásárlás).
Ezután két - bármilyen összegű - vásárlás után a rendszerünk automatikusan beléptet a kedvezményezettek körébe. A harmadik vásárlás során veheted igénybe a kedvezményeket.

Kártyára, kódra, miegymásra nem lesz szükség. Honlapunk a kedvezménnyel csökkentett árat fogja neked mutatni. Ennek érdekében már semmi egyebet nem kell tenned. Törzsvásárlói tagságodról e-mailben értesítünk.
(Megjegyzés: a százalékszámítás során képződő idétlen összegeket - amiket már egy és két forintos híján ki sem tudunk fizetni - kerekítünk. De nem mint a boltokban, hanem minden összegből lefelé, így nálunk ezt a pár forintot is Ti zsebelitek be.)

Keresés