Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
Ön itt jár: > >

Rólunk

Bemutatkozunk:

Cegléden található üzletünk árukészletét kínáljuk internetes e-boltunkon keresztül. Alapvetően sportruházattal foglalkozunk, csak és kizárólag új és eredeti márkás termékeket kínálunk nők és férfiak számára.

Hivatalos márkaboltok mérethiányos készleteit vásároljuk fel, így az eredeti árnál jelentősen kedvezőbb áron tudunk dolgozni. Kompromisszum, hogy nem áll rendelkezésre minden méret és nem biztos, hogy megint tudunk szerezni a kiszemelt darabból.

Valódi üzlethelységgel rendelkező, bejelentett, magyar cég vagyunk. Adót fizetünk és számlát is adunk. Ha valami probléma adódik az internetes vásárlás során, akkor megtalálhatóak vagyunk. Célunk az elégedett vásárló. Hiszünk abban, hogy amit forgalmazunk az jó, tartós és élmény viselni.

Reméljük, hogy sikerül elérhetővé tennünk a minőségi ruházkodást, hogy ne csak a kínai, a hamisított vagy a használt ruházat legyen az alternatíva azoknak, akiknek nincs kiapadhatatlan anyagi forrása erre a célra.

 

Szolgáltató adatai:

Cégnév: HANDÁV Agro Kft.
Szolgáltató székhelye és az üzlet: 2700 Cegléd, Múzeum u. 1.
Cégjegyzékszám: 13-09-133420
Cégbíróság vagy nyilvántartásba vevő hatóság megnevezése: Pest Megyei Bíróság mint Cégbíróság Cím: 1064 Budapest Rózsa u. 79.
Elérhetőség: info@markabarka.hu
Szolgáltató egyéb elérhetősége: 06-30-698-1910 (K.-P: 9:00-16:00)
Adószám: 14998847-2-13
Adatkezelési nyilvántartási szám: NAIH-81951/2014.

 

 

Munkatársaink:

Pettner Krisztián
tulajdonos, ügyvezető
 
e-mail: krisztian@markabarka.hu

Pettnerné Ludvig Ágnes
tulajdonos, eladó
Tel: 06-30-698-1910
e-mail: agi@markabarka.hu

 

 

Keresés