Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Méretválasztás

Sokat dolgozunk azon, hogy ne kerüljetek hátrányba az üzletben járó vásárlóinkhoz képest. A legegyszerűbb ha valaki befárad hozzánk és felpróbálja, ami tetszik, megnézi magát a tükörben, kikéri kísérője, barátja vagy családtagja véleményét és dönt vásárol-e.
A ruhák méretjelölése S(mall), M(edium), L(arge) csak tájékoztató jellegű. Nap mint nap látjuk, hogy a próba dönti el véglegesen jó-e a kiválasztott ruhadarab. Sokszor fordul elő, hogy egy mérettel kisebb vagy éppen nagyobb kell belőle. Gyártók szerint is van tendencia. A Lonsdale és Everlast-ok rendszerint nagyok. Egy L-es méret válogathat az M-esek között is.

Mi legyen hát a netes vásárlóinkkal?

Senkinek nem jó, ha felesleges postaköltségek terhelik a vételárat. Ezért kitaláltuk, hogy minden egyes darabot lemérünk. A mellékelt ábra mutatja, hogy melyik betű, melyik méretet mutatja cm-ben. Ez minden termékoldalon megtalálható a következő számsorral. Pl.: Méretei: A: 71cm, B: 56cm, C: 80cm, D: 51cm. Ez egy mellesleg S-es pulóver felvett méretei.

Használati utasítás

Fogd kedvenc vagy a legkényelmesebb, legjobban passzoló ruhádat és mérd le centivel. Ha az a ruha, ami nálunk megtetszett hasonló méretekkel rendelkezik, úgy nyugodtan megveheted. Még akkor is, ha az a hagyományos méretskála szerint (XS,S,M,L,XL,XXL,stb.) egyel kisebb vagy nagyobb. Javasoljuk, hogy jobban hagyatkozz a centivel mért adatokra, mint a szokványos méretskálára.

Szabadidőruha

Azoknál a melegítőknél, ahol az alsó és felső rész összetartozik, ott mi is mindkét darab méretét megírjuk: Méretei: A: 71 | 44cm, B: 61 | 52cm, C: 56 | 87cm, D: 88 | 118cm Az első szám a felső felvett mérete az A vonal mentén, a második az alsórészé (A: 71 | 44cm). A kettő egymástól egy függőleges vonallal van elválasztva.

Eddig nagyon jól bevált ez a rendszer, ajánljuk szíves figyelmedbe!

Keresés