Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
Ön itt jár: > >

Hírek

Hasznos információk, "könnyen emészthető" apróságok, sok érdekesség.
2016. 03. 01. 00:00:00

A 9. héten (február 29 és március 6 között) FoxPost promóciót szervezünk. Az akció lényege, hogy 3.000 ft-os kosárérték felett ingyenesen lehet a csomagokat a Foxpost automatákba kérni. Ez annyit jelent, hogy az illatszereken kívül szinte minden - az áruházunkban megtalálható - termékre vonatkozik a kedvezmény.


Nincs más dolgod, mint a fizetés során a FoxPost szállítást választanod, ahol már egy nagy nulla fogja mutatni, hogy ez a hét során nem kerül neked semmibe. Nézd át gyorsan mit kell tudni a csomagátvételről és a lap alján azt is megnézheted a térképen, hol van hozzád legközelebb csomagautomata.

2016. 02. 18. 09:00:00
Adidas Pop Up StoreJó pár éve lehet már hallani ilyen - honnan máshonnan, mint Amerikából terjedő - üzletekről. Hogy ki volt az első, azt már nem mondja meg senki. Főleg annak tudatában, hogy tágabban is lehet értelmezni a Pop Up Store-okat. Magyarul talán a spontán üzletnek, ideiglenes kereskedésnek lehet nevezni, aminek a lényege, hogy egyszer csak megjelenik, majd ugyanolyan gyorsan el is tűnik az üzlet. De nem feltétlenül csak üzlethelységről lehet itt szó, hanem egy kollekcióról, egy nagy durranással járó akcióról. Valamilyen üzleti ajánlat, ami eddig nem létezett, most van, de bizonyos idő elmúltával majd nem lesz elérhető.
Leglátványosabb módja egy földből kinőtt üzlet, amely felkelti a járókelők figyelmét. Az Adidas egy cipős dobozzal rukkolt elő, amely valljuk be nagyszerű ötlet.
Maga az alapelv is nagyszerű, mert viszonylag olcsón lehet nagy hírverésre szert tenni. Az átmeneti üzletekben sokkal könnyebben megbocsájtjuk a puritán körülményeket, az egyszerűsített dizájnt. Ezek a kevésbé frekventált helyek bérleti díja sokkal kedvezőbb, a veni, vidi, vici hatás miatt iparodnak betérni az érdeklődők.
Nagyszerűen passzol az interaktív, pörgős, nagyvárosi élethez ez a stílus és biztos, hogy szóbeszéd tárgya lesz aki ilyen kreatív megoldással jön elő.
2016. 02. 09. 16:42:47

A mai napra egy kis kultúra. Ez a festmény, igen ez egy festmény! Joel Rea munkája, aki hiperrealista osztrák festőművész. Kézzel festi ezeket a képeket (no Photoshop).
Kedvenc témái az emberek, hullámok, tigrisek, kutyák és az erő megjelenítése az olajfestményen. Elképesztő élethűen jeleníti meg fodrokat, árnyékokat. Ez a pulóver is félelmetesen realisztikus.

 

 

 

2016. 02. 03. 15:10:19

FoxPost csomagautomata

Új szállítási móddal bővítettük a futárcégek listáját. A FoxPost csomagautomatái a nagyvárosok bevásárlóközpontjaiban vannak elhelyezve. Bevásárlás közben kényelmesen felveheted a csomagodat. A kezelése pofon egyszerű.
>> Tudj meg többet az új szolgáltatásról >>

 

 

 

 

2015. 12. 23. 10:20:25

Vasárnap Jótékonysági Sportnapon voltunk. Kosarasok, kézisek és labdarúgók játszottak egymás ellen. Első félidőben a saját, majd a második félidőben a másik sportágában cheeky Minden érdeklődőnek egy tartós élelmiszerekből összeállított adomány volt a belépő a Gál József Sportcsarnokban, Cegléden. A csomagokat a a Vöröskereszt által működtetett ceglédi hajléktalan szállónak és a Családsegítő Szolgálaton keresztül a rászoruló ceglédi családoknak osztják szét.

 

 

 

 

2015. 12. 23. 10:19:42

Önszárító dzsekit fejlesztenek,ha összejön rá a pénz. Értelme az nem sok, ha csak nem esünk mi is tóba, mint Marty a Vissza a jövőben filmben. Elvileg igen ritkán kerül sor akkora zuhéra, hogy bőrig áznánk. A kabátok nagy része, elég sok csapadékkal elbír mielőtt átázna és eljöhet a pillanat, amikor használatba vehetnénk ezt az új funkciót.
BTTF mánia ide vagy oda, szerintünk erre ne küldjetek pénzt a Kickstarteren. Önbefűződő cipő és lebegő gördeszka jöhet. Ez a kabát, hát, felejtős.

 

2015. 12. 21. 14:41:26

Hú de jól néz ki. A nadrág természetesen laugh

 

 

 

 

 

 

2015. 12. 21. 14:34:16

Minőség mellett a mennyiség is számít! Több, mint 50 népszerű márkát forgalmazunk. Van miből válogatni.

 

 

 

 

 

2015. 12. 04. 15:24:29

Egy éves voltam, amikor a Bergendy együttes a Tabánban azt énekelte, hogy "Ma lesz a holnap tegnapja" (http://bit.ly/1HHsmbt).
Pár éve a Nike rukkolt elő hasonló motivációs szlogennel, miszerint ma van a tegnap holnapja, amire hivatkoztál smiley
Hölgyek, urak, vége a halasztgatásoknak, jönnek az ünnepek. Induljunk a teendőink után, hogy az ünnepek már nyugalomban teljenek.
Azt már nem is mondom, hogy amit ma megtehetsz ne halaszd holnapra. Fájó lehet a probléma, ha ennyit hivatkozunk rá wink

 

 

2015. 12. 04. 15:27:46

Az MPL (posta) bővítette a kézbesített csomagok átvételi pontjait. Aki nem házhoz szállítást kér (pl. napközben nincs otthon), annak eddig is volt lehetősége különböző átvételi pontokra kérni a csomagot, ahova érte tud majd menni. Így 2500 postahivatal, 50 csomagautomata, és 125 MOL kút után most további 115 Coop üzletbe is kérhetőek, majd átvehetőek a nálunk vásárolt termékek.
MPL Post pontra kell kérni a szállítást az áruházunkban és a város kiválasztása után kiderül milyen helyekre lehet kérni a csomagokat.

 

Keresés